Mustarinda

Olen toiminut Mustarindassa aktiivina eri rooleissa pian kymmenen vuotta. Viimeisimpänä työskentelin vuodet 2018–2020 Post-Fossil Transition -hankkeen mahdollistamana Mustarindan toiminnanjohtajana.

Mustarindan toimintaa. Graafinen suunnittelu: Pauliina Leikas

Tehtäviäni ovat olleet vuosien varrella mm. tapahtumien, seminaarien, näyttelyiden ja kurssien järjestäminen sekä asiantuntijatehtävät Kainuussa, Helsingissä ja ulkomailla. Kansainvälisen taiteilijaresidenssin ja taide­näyttelyiden ­kuratointi. Näyttelyiden ripustus, graafinen suunnittelu ja dokumentointi. Mustarinda-talon ylläpito ja vieraiden emännöinti sekä asiakaspalvelu. Apuraha­hakemusten tekeminen ja raportointi, tiedotus sekä muut kulttuurituottajan tehtävät. Erityisvastuualueinani ovat olleet organisaatiorakenne, luontosisällöt sekä julkaisu.

Syksyllä 2020 toteutimme ympäristökasvattaja Riitta Nykäsen kanssa opasteen Mustarindan luontopolulle.
Graafinen suunnittelu & kuvat: Pauliina Leikas

Hankkeita, joissa olen ollut mukana: Post-fossil Transition (Koneen säätiö), To Gather Together (Nordic–Baltic Mobility, Nordic Culture Point), North AIR (Suomen ja Skotlannin välinen residenssihanke, Suomen Lontoon instituutti), Frontiers in Retreat (EU – Kulttuurirahasto)

Mustarinda 10 -logo. Graafinen suunnittelu: Pauliina Leikas

Mustarindan puutarhablogi 2014–2015. Teksti & kuvat: Pauliina Leikas

Mustarinda Soi! -juliste 2014. Graafinen suunnittelu: Pauliina Leikas